Υπέταξε την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» η Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Υπέταξε την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» η Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-1 την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου» και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey, με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σημείωσε δύο γκολ.

Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν μόλις στο 12ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρονάλντο, που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Ζεράρ Πικέ. Ο Πορτογάλος άσος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων που σκοράρει σε έξι συνεχόμενα εκτός έδρας clasico. Οι Καταλανοί έδειξαν ανήμποροι, όπως και στο παιχνίδι του Champions League με τη Μίλαν, να αντιδράσουν απέναντι στην υποδειγματική άμυνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «μερένγκες» χτύπησαν στην αντεπίθεση τους «μπλαουγκράνα» με τον Ανχελ Ντι Μαρία στο 57' να νικιέται στο τετ α τετ από τον Πίντο, όμως ο Ρονάλντο στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Ο Ράφαελ Βαράν, όπως και στον πρώτο ημιτελικό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σκόραρε στο 68΄με κεφαλιά από την εκτέλεση κόρνερ του Μεσούτ Οζίλ. Το μόνο που κατάφερε η Μπαρτσελόνα ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Τζόρντι Αλμπα στο 89'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τζόρντι Ρόουρα): Πίντο, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι (73΄Αλκάνταρα), Φάμπρεγκας(59'Βίγια), Ινιέστα, Πέδρο (71΄Τέγιο), Μέσι

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Λόπεθ, Ράμος, Βαράν, Κοεντράο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο (84'Εσιέν), Κεντίρα, Εζίλ (78΄Πέπε), Κριστιάνο, Ντι Μαρία, Ιγκουαίν (71΄Καγεχόν).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ