Μπαρμπαρίγου: «Επαθα καρδιακές αρρυθμίες από τα καψόνια των Καραμέρου και Χαριτάτου» - iefimerida.gr

Μπαρμπαρίγου: «Επαθα καρδιακές αρρυθμίες από τα καψόνια των Καραμέρου και Χαριτάτου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κάκιστη συνεργασία που είχε με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο μίλησε στο Πρωινό Mou η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Ολα αυτά που τράβηξα και οι στεναχώριες που πήρα, μου βγήκαν σε προβλήματα υγείας. Ηταν ό,τι πιο σωστό έχω κάνει μέχρι τώρα. Ποτέ δεν έκανα καψόνια στους υπαλλήλους μου. Νιώθω συνεργάτης εκεί που δουλεύω. Σέβομαι αυτόν που έχω δίπλα μου. Είχε φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο. Είχα αρρυθμίες στην καρδιά και πεταγόμουνα στον ύπνο μου. Ανακάλυψα ότι είχα θυρεοειδή. Οι γιατροί μου είπαν ότι έχω κάνει το μεγαλύτερο κακό στον εαυτό μου. Θα πεθάνω εγώ για τη δουλειά; Μου αρέσει η δουλειά μου και με έσκαγαν και μ' έπρηζαν».

Αυτό δήλωσε η δημοφιλής σεφ σχετικά με τη συνεργασία της στο πρωινό του Ant1. Προσθέτοντας πως «στον άντρα μου δεν έλεγα τίποτα. Του έλεγα ότι είμαι κουρασμένη. Στρατιώτης δεν έχω πάει, αλλά έχω ζήσει τα καψόνια αλλιώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ