Οι γυναίκες του Βλαστού - Η κοντή με το φούξια μπουφάν και η ψηλή με τον φουντωτό σκούφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι γυναίκες του Βλαστού - Η κοντή με το φούξια μπουφάν και η ψηλή με τον φουντωτό σκούφο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ερασιτεχνικό βίντεο από τη στιγμή της επιβίβασης των συνεργατών - κακοποιών του Παναγιώτη Βλαστού και των δύο γυναικών στο ελικόπτερο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και το βίντεο κατέγραψαν κάτοικοι της Ζαγοράς, οι οποίοι απλώς εντυπωσιάστηκαν από το ελικόπτερο και φυσικά δεν είχαν ιδέα τι θα επακολουθούσε.

Η κάμερα πάντως κατέγραψε και τις δύο καλλίγραμμες γυναίκες, μία κοντή και μία ψηλή, οι οποίες ήταν ντυμένες με σπορ εμφάνιση (ροζ μπουφάν, σκούφος και τζιν, μαύρο μπουφάν, φουντωτός σκούφος, παντελόνι) και διάθεση διακοπών και κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Στη συνέχεια πάντως αποβιβάστηκαν στα Τέμπη και πλέον αναζητούνται από τις αρχές για την εμπλοκή στην υπόθεση της απόπειρας απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ