Ο Αγάθωνας απείλησε ότι θα πλακώσει στο ξύλο θαμώνα που τον ειρωνεύτηκε - iefimerida.gr

Ο Αγάθωνας απείλησε ότι θα πλακώσει στο ξύλο θαμώνα που τον ειρωνεύτηκε

Ο Αγάθωνας απείλησε ότι θα πλακώσει στο ξύλο θαμώνα που τον ειρωνεύτηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη... θέση του έβαλε τον θαμώνα του ρεμπετάδικου όπου εμφανίζεται ο νικητής της ελληνικού τελικού της Eurovision Αγάθωνας, όταν επιχείρησε να τον ειρωνευτεί για τη συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Μιλώντας στο Star για το περιστατικό ο Αγάθωνας είπε πως δεν υπήρχε διαπληκτισμός. «Ενας ηλίθιος έλεγε βλακείες και τον έβαλα στη θέση του. Φώναζε πάνω από τον εξώστη "κανένα ευρωπαϊκό, κανένα ευρωπαϊκό"! Ήθελε να σατιρίσει μάλλον και ποιόν βρήκε;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεμπέτης, νικητής του ελληνικού διαγωνισμού της Eurovision.

Ο Αγάθωνας, έβρισε τον θαμώνα του ρεμπετάδικου και τον προειδοποίησε ότι... βαράει άσχημα. «Δεν έκανα πλάκα και έφυγε σαν βρεγμένη γάτα», συνέχισε και κατέληξε λέγοντας «τέλος καλό, όλα καλά. Με βλέπετε με μώλωπες;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ