Καρέ-καρέ η μεταφορά του Βλαστού από το νοσοκομείο στη φυλακή [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ η μεταφορά του Βλαστού από το νοσοκομείο στη φυλακή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δεμένο το χέρι και συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, ύστερα από μια ώρα παραμονής στο Νοσοκομείο Τρικάλων, μεταφέρθηκε ο Παναγιώτης Βλαστός ξανά στις φυλακές.

Η επιχείρηση μεταφοράς του Παναγιώτη Βλαστού ξεκίνησε στις 12:45 και έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα. Τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Τρικάλων εκκενώθηκαν ξαφνικά, αφού πρώτα είχε γίνει εξονυχιστικός έλεγχος των θαλάμων και όλων των πιθανών σημείων στο κτίριο όπου θα μπορούσε να κρυφτεί κανείς.

Με τη συνοδεία περιπολικών και τη συμμετοχή ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και της ομάδας Ζ ο Παναγιώτης Βλαστός έφθασε με κλούβα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και εξετάστηκε από γιατρούς στα εξωτερικά ιατρεία.

Ο Παναγιώτης Βλατός έκανε αξονική τομογραφία, ακτινολογικό έλεγχο και τον εξέτασαν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων.

Οπως διαπιστώθηκε ο βαρυποινίτης έφερε κατάγματα στο χέρι και στο σαγόνι. Σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης άντρες της ΟΠΚΕ ήταν ακροβολισμένοι στα μπαλκόνια και στις εισόδους του Νοσοκομείου.

Υστερα από περίπου μία ώρα, επέστρεψε στις φυλακές Τρικάλων, με τη συνοδεία πάνοπλων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ