Ford Ecosport: Μικρό SUV με κινητήρα 1.000 κυβικών - iefimerida.gr

Ford Ecosport: Μικρό SUV με κινητήρα 1.000 κυβικών

Ford Ecosport: Μικρό SUV με κινητήρα 1.000 κυβικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ford EcoSport, το μικρότερο SUV με τα σήματα της Ford, πωλείται ήδη εδώ και λίγο καιρό στη Βραζιλία, αλλά μόλις τώρα η εταιρεία αποφάσισε να το φέρει και προς τα δικά μας τα μέρη.

Έτσι στη Γενεύη θα βρίσκεται η ευρωπαϊκή εκδοχή του, που διαθέτει μια νεανική και αρκετά επιθετική εμφάνιση, ενώ η ρεζέρβα που κρέμεται εξωτερικά από την 5η πόρτα συμβάλλει με τη σειρά της στη δημιουργία μιας πιο τονισμένης off road υπόστασης.

Το ΕcoSport πάντως κάθε άλλο παρά θηριώδες είναι από πλευράς διαστάσεων, μιας και το μήκος του των 4,24 μέτρων το τοποθετεί μεταξύ των μεγαλύτερων υπερ-μίνι, συμβατικών και μη, αλλά και ακριβώς απέναντι από το Opel Mokka. Παράλληλα εξασφαλίζει και καλούς χώρους στο εσωτερικό, αν κρίνουμε από το πορτμπαγκάζ των 362 λίτρων, που σχεδόν διπλασιάζεται όταν διπλώσουν οι πλάτες του πίσω καθίσματος. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως το EcoSport θα διαθέτει πρώτο από την ευρωπαϊκή γκάμα της Ford το σύστημα φωνητικών επιλογών SYNC εμπλουτισμένο με τη λειτουργία AppLink, μέσω της οποίας ελέγχονται οι εφαρμογές των smartphones.

Από πλευράς εκδόσεων το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα το παρουσιάζει το EcoSport 1.0 EcoBoost, που θα κινείται από την έκδοση των 125 ίππων του βραβευμένου τρικύλινδρου turbo της Ford, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τιμές και επίπεδα εξοπλισμού. Λαμβάνοντας πάντως υπόψη τα μόλις 1.000 κυβικά του τρικύλινδρου EcoBoost turbo η βασική έκδοση θα πρέπει λογικά να έχει απόσταση ασφαλείας από τις 20.000 ευρώ.

Ford Ecosport: Μικρό SUV με κινητήρα 1.000 κυβικών | iefimerida.gr 0
Ford Ecosport: Μικρό SUV με κινητήρα 1.000 κυβικών | iefimerida.gr 1
Ford Ecosport: Μικρό SUV με κινητήρα 1.000 κυβικών | iefimerida.gr 2
Ford Ecosport: Μικρό SUV με κινητήρα 1.000 κυβικών | iefimerida.gr 3
Ford Ecosport: Μικρό SUV με κινητήρα 1.000 κυβικών | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ