Για λύπηση η Ζελβέγκερ - Μεθυσμένη και βαρέως μποτοξιασμένη στα Οσκαρ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Για λύπηση η Ζελβέγκερ - Μεθυσμένη και βαρέως μποτοξιασμένη στα Οσκαρ [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλιβερή ήταν η παρουσία της 43χρονης Ρενέ Ζελβέγκερ στη φετινή τελετή απονομής των Οσκαρ. Οχι μόνο ήταν ανίκανη να κουνήσει τους μυς του προσώπου της από το πολύ μπότοξ, αλλά ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν κατάφερε καν να διαβάσει το όνομα του νικητή που ανέβηκε να ανακοινώσει.

«Η Ρενέ Ζελβέγκερ έφτασε ως το φάντασμα των Χριστουγέννων από το μέλλον για να δείξει στην Τζένιφερ Λόρενς τι μπορείς να πάθεις από το πολύ μπότοξ».Το συγκεκριμένο tweet του Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον του Modern Family ήταν ό,τι πιο επιεικές γράφτηκε για την Οσκαρική εμφάνιση της πάλαι ποτέ πρωταγωνίστριας του Ημερολογίου της Μπρίτζετ Τζόουνς.

Για λύπηση η Ζελβέγκερ - Μεθυσμένη και βαρέως μποτοξιασμένη στα Οσκαρ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Τα προβλήματα ξεκίνησαν ήδη από το κόκκινο χαλί, όταν οι πάντες δεν σχολίαζαν την εξαιρετική χρυσή τουαλέτα Carolina Herrera που φορούσε, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κουνήσει τους μυς του προσώπου της.

Αλλά το μεγάλο «πάρτι» έγινε όταν ανέβηκε στη σκηνή -μαζί με τους Ρίτσαρντ Γκιρ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Κουίν Λατίφα- για να παρουσιάσει το Οσκαρ Original Score στη Ζωή του Πι.

Για λύπηση η Ζελβέγκερ - Μεθυσμένη και βαρέως μποτοξιασμένη στα Οσκαρ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Στην αρχή η Ρενέ καθόταν δίπλα στον Γκιρ, κάνοντας εμφανή προσπάθεια να κουνήσει το προσωπό της ώστε να χαμογελάσει.

Για λύπηση η Ζελβέγκερ - Μεθυσμένη και βαρέως μποτοξιασμένη στα Οσκαρ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Και στη συνέχεια προσπάθησε -χωρίς επιτυχία- να διαβάσει το όνομα του νικητή από την κάρτα. Μέχρι που πετάχτηκε η Λατίφα και το διάβασε εκείνη για να μην την εκθέσει.

Για λύπηση η Ζελβέγκερ - Μεθυσμένη και βαρέως μποτοξιασμένη στα Οσκαρ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 3

Μάλιστα κάποια στιγμή τα μάτια της φάνηκαν να κλείνουν εντελώς, προκαλώντας ένα τσουνάμι από tweets στη λογική «Είδες τα Οσκαρ; Δεν πειράζει, ούτε η Ρενέ τα είδε. Κοιμόταν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ