Ένα κουφό και ένα τυφλό σκυλί έγιναν αχώριστοι φίλοι - iefimerida.gr

Ένα κουφό και ένα τυφλό σκυλί έγιναν αχώριστοι φίλοι

Η απίστευτη ιστορία ενός κουφού και ενός τυφλού σκύλου που δεν αποχωρίζονται ο έ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα κέντρο Υιοθεσίας Ζώων στη Βρετανία, γεννήθηκαν πριν από λίγα χρόνια ο Τανκ και ο Μότσαρτ, δύο σκυλιά τα οποία από τη πρώτη στιγμή έγιναν αχώριστοι φίλοι παρά τις ιδιαιτερότητές τους: ο Τανκ γεννήθηκε τυφλός και ο Μότσαρτ κουφός.

Για αρκετά χρόνια κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει τα δύο σκυλιά, ενώ τα υπόλοιπα σκυλιά του κτήματος δεν ασχολούνταν μαζί τους κι έτσι ο Τανκ και ο Μότσαρτ έκαναν τα πάντα μαζί. Πρόσφατα, ένας Βρετανός αποφάσισε να υιοθετήσει τον Μότσαρτ, αδιαφορώντας για την ιδιαιτερότητά του, ωστόσο όταν πήγε να φύγει με το σκυλί, η αντίδραση του Τανκ κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν.

Έτσι οι υπεύθυνοι του κέντρου αποκάλυψαν την ιδιαίτερη σχέση των δύο σκύλων στον υποψήφιο «μπαμπά» του Μοτσαρτ, ο οποίος τελικά αποφάσισε να πάρει και τον Τανκ μαζί του. Πλέον α δύο σκυλιά ζουν στο σπίτι του Ρέντιτορ και συνεχίζουν να είναι αχώριστα όπως ζούσαν και στο κέντρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ