Πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συστρατεύονται με τον Γιάννη Δημαρά - iefimerida.gr

Πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συστρατεύονται με τον Γιάννη Δημαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στο στρατόπεδο του Γιάννη Δημαρά και του Βασίλη Οικονόμου, καθώς οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, έχουν βάλει πλώρη για τη δημιουργία ενός πολιτικού σχηματισμού με «αντιμνημονιακά» και «πατριωτικά» χαρακτηριστικά και με στόχο τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η ανακοίνωση του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών» στις 14 Απριλίου θα… περιλαμβάνει εκπλήξεις, αφού θα δηλώσουν πως συμμετέχουν και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με πληροφορίες στο «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν οι πρώην αντιπρόεδροι της Βουλής Π. Σγουρίδης και Ν. Γαλανός, οι πρώην βουλευτές Ευτ. Κοντομάρης, Γ. Καλούδης, Ν. Έξαρχος, Γ. Παπαηλιού, Στ. Παναγούλης, ο κ. Ν. Μαρκάτος κ.ά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ