«Βόμβες» Α.Κακλαμάνη για δημοσιογράφους και καναλάρχες

Σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης. Τα πυρά 'έπιασαν' δημοσιογράφους, εκδότες και καναλάρχες, με τον πολύπειρο βουλευτή να μην 'μασάει' τα λόγια του, αποδίδοντας 'χειραγώγηση' των πολιτών και επιχείρηση 'ξεφτιλίσματος' των βουλευτών.

"Όλα τα κανάλια 22 χρόνια, χειραγωγούν τον λαό με διάφορα flash απλώς, κάποια εικόνα, κάποια σκηνή. Και έτσι έχετε οδηγήσει ένα κομμάτι του λαού σε αποβλάκωση", είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΑΝΤ1 Radio. "Αντί να επιμορφώνετε, αντί να ψυχαγωγείτε στα κανάλια, με τις 'ξεβράκωτες' και με τις δήθεν ατάκες των πολιτικών που περιφέρονται καμία τριανταριά στα κανάλια, ξεφτιλίζετε 300 εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Αυτό είναι το έργο σας. Και δεν φταίτε εσείς, φταίνε τα αφεντικά σας", είπε, σε πρωτόγνωρα σκληρή γλώσσα για τον κατά τα άλλα γνωστό για την πραότητά του βουλευτή.

Μετά το οργισμένο αυτό ξέσπασμα -σε κυβερνητική πάντως γραμμή, μια και η επίθεση στα ΜΜΕ δίνει και παίρνει στο κυβερνητικό στρατόπεδο- και επί της ουσίας για την προσπάθεια εξόδου της χώρας από την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο κ.Κακλαμάνης ζήτησε να 'ανασκουμπωθούμε οι πάντες', από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο πολίτη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ