Επιτέλους - Το πολυαναμενόμενο Galaxy SIV της Samsung έρχεται στις 14 Μαρτίου - iefimerida.gr

Επιτέλους - Το πολυαναμενόμενο Galaxy SIV της Samsung έρχεται στις 14 Μαρτίου

Επιτέλους - Το πολυαναμενόμενο Galaxy SIV της Samsung ερχεται στις 14 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στις φήμες για την ημερομηνία παρουσίασης του πολυαναμενόμενου Galaxy SIV έβαλε η Samsung. Σύμφωνα με διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας η παρουσίαση θα γίνει στις 14 Μαρτίου, στη Νέα Υόρκη.

Η αποκάλυψη της ημερομηνίας έγινε στο Mobile World Congress 2013 στη Βαρκελώνη. Οπως ήταν φυσικό όλοι οι δημοσιογράφοι ήθελαν να μάθουν την ημερομηνία παρουσίασης του πολυαναμενόμενου Galaxy SIV. O τυχερός τελικά, ήταν ο δημοσιογράφος του Reuters.

«Παρουσιάσαμε το Galaxy SΙΙΙ στο Λονδίνο πέρσι κι αυτή τη φορά αλλάξαμε τον τόπο (στη Νέα Υόρκη) ύστερα από το βομβαρδισμό που μας έκαναν οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ για να παρουσιάσουμε το Galaxy SIV στη χώρα», ανέφερε ο υπεύθυνος της Samsung.

Για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν στην παρουσίαση, η Samsung θα τους δώσει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ