Εφοπλιστής για το νησάκι Οξιά: Ο εμίρης του Κατάρ έφυγε εξαιτίας της γελοίας γραφειοκρατίας - iefimerida.gr

Εφοπλιστής για το νησάκι Οξιά: Ο εμίρης του Κατάρ έφυγε εξαιτίας της γελοίας γραφειοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κραταιός Ελληνας εφοπλιστής δηλώνει έξαλλος με τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης γύρω από τα λεγόμενα ιδιωτικά νησιά και την πώληση ή ενοικίασή τους.

Σύμφωνα με τη Σίβυλλα του Βήματος, ο κορυφαίος πλοιοκτήτης με διεθνές κύρος και πανίσχυρο στόλο μεταβίβασε μέσω κοινών φίλων στον πρωθυπουργό κάποια πράγματα γύρω από την υπόθεση της νήσου Οξιάς. Μια υπόθεση η οποία σύμφωνα με την άποψή του θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.

Ο εφοπλιστής εκνευρίστηκε όταν πληροφορήθηκε τα εμπόδια και τη «γελοία γραφειοκρατία» που αντιμετώπισε ο εμίρης του Κατάρ Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani λίγο πριν από την υπογραφή των συμβολαίων για την απόκτηση της πανέμορφης λιλιπούτειας νήσου.

Ο πλοιοκτήτης συνομιλούσε με γνωστούς και φίλους και υποστήριζε ότι γνώριζε τα πάντα γύρω από το συγκεκριμένο νησάκι. Ελεγε μάλιστα ότι είχε κάνει πολλές «βόλτες» με το γιοτ του στη θαλάσσια περιοχή της Οξιάς.

«Απορώ πώς είναι δυνατόν κάποιοι άνθρωποι να δημιουργούν τέτοιου είδους προβλήματα στην πατρίδα τους» επεσήμανε.

«Η Οξιά είναι ένα μικρό νησάκι. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Το δυνατό της σημείο είναι η τοποθεσία της. Ο εμίρης θα μπορούσε όμως με τα χρήματά του να δημιουργήσει κάτι το καταπληκτικό. Πώς αλήθεια προέκυψαν τώρα οι δασικές εκτάσεις;» αναρωτιόταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ