Σοκ στα Οσκαρ - Ο παρουσιαστής τραγουδά ποιων σταρ έχουμε δει το στήθος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ στα Οσκαρ - Ο παρουσιαστής τραγουδά ποιων σταρ έχουμε δει το στήθος [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευε στα αφτιά του το κοινό της τελετής απονομής των Οσκαρ όταν άκουσε τον παρουσιαστή Σεθ Μακφάρλαν, να τραγουδάει για το στήθος όλων των σταρ που έχουμε δει γυμνό.

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Σεθ Μακφάρλαν, ο προκλητικός δημιουργός του Family Guy, θα ήταν ένας νερόβραστος παρουσιαστής τύπου Μπίλι Κρίσταλ.

Αλλά κανείς δεν ήταν έτοιμος και γι' αυτό που όντως συνέβη. Ο Σεθ ξεκίνησε κράζοντας τα μέλη της Ακαδημίας που δεν έχρισαν υποψήφιο τον Μπεν Αφλεκ στην κατηγορία καλύτερου σκηνοθέτη, λέγοντας: «Η ταινία είναι βασισμένη σε απόρρητα αρχεία της CIA. Η ιστορία είναι τόσο top secret που το όνομα του σκηνοθέτη διέφυγε από τα μέλη της ακαδημίας».

Και στη συνέχεια έκανε πλάκα με τις βίαιες σκηνές του Django Unchained λέγοντας: «Είναι η ιστορία ενός άντρα που παλεύει να πάρει πίσω τη γυναίκα του, η οποία γίνεται αντικείμενο ανείπωτης βίας. Αυτό που η Ριάνα και ο Κρις Μπράουν αποκαλούν ραντεβού».

Σοκ στα Οσκαρ - Ο παρουσιαστής τραγουδά ποιων σταρ έχουμε δει το στήθος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ενώ το κοινό τον γιούχαρε κανονικά όταν τόλμησε να αναφερθεί στην υπερβολική χρήση της λέξης αράπης στην ίδια ταινία λέγοντας: «Το σενάριο είναι βασισμένο στα voice mail του Μελ Γκίμπσον».

Κάπου εδώ εμφανίστηκε στην οθόνη ο Γουίλιαμ Σάτνερ, ντυμένος ως κάπτεν Κιρκ και του ζήτησε να σταματήσει να καταστρέφει τα Οσκαρ.

Το χαϊλάιτ όλων όμως ήταν το τραγούδι we saw your boobs (είδαμε το στήθος σου) που έκανε αναφορά σε όλες τις διάσημες σταρ που έχουν κάνει γυμνόστηθες σκηνές.

Με τη Σαρλίζ Θερόν να κατεβάζει το κεφάλι στο άκουσμα του ονόματός της.

Και το χαμόγελο της Ναόμι Γουότς κυριολεκτικά να παγώνει στα χείλη,την ίδια ώρα που εκείνος που καθόταν στη θέση πλάι της, άρχισε να τσεκάρει απροκάλυπτα το στήθος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ