Νέο Jeep Cherokee: Ναι, ναι και τα Jeep αλλάζουν! - iefimerida.gr

Νέο Jeep Cherokee: Ναι, ναι και τα Jeep αλλάζουν!

Νέο Jeep Cherokee: Ναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιες φλου φωτογραφίες του είχαν διαρρεύσει και όπως ήταν φυσικό είχαν άρχισαν τα σχόλια σχετικά με την εμφάνιση του καινούργιου Jeep Cherokee, που και στην Ελλάδα είχε γνωρίσει περιόδους μεγάλης δόξας στην π.Κ. (προ κρίσης) εποχή.

Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει τις υποθέσεις και τα σχόλια η Jeep έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα εικόνες του νέου Cherokee -του εμπρός μέρος του τουλάχιστον- παρά το ότι η επίσημη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Μαρτίου. Στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Οι επίσημες εικόνες πάντως επιβεβαίωσαν τη φημολογία: το καινούργιο Cherokee αφήνει πίσω την εμφάνιση των προκατόχων του και ακολουθεί νέους δρόμους. Με την παραδοσιακά μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες να είναι πλέον ενσωματωμένη στο καπό, που πλαισιώνεται αρκετά από τα φτερά, με πιο χαμηλό εμπρός μέρος, λιγότερο τετράγωνο design και κυρίως με την υιοθέτηση μικρών σε μέγεθος προβολέων, που μαζί με αυτούς της ομίχλης αλλά και τα φώτα ημέρας με τα φλας αποτελούν ανεξάρτητα στοιχεία.

Γεγονός είναι ότι η εμφάνιση της νέας γενιάς του Cherokee, το προφίλ του οποίου θα δανείζεται στοιχεία από το Grand, ξενίζει με την πρώτη ματιά. Ειδικά όσους αρέσκονται στο macho στυλ των μοντέλων της μάρκας. Το καινούργιο δείχνει πιο επιτηδευμένο και πιο soft, κάτι που δεν θα ισχύει σε καμία περίπτωση για τις δυνατότητές του πέρα από την άσφαλτο που θα εξακολουθούν να είναι πολύ καλές. Τόσο για την κατηγορία όσο και για το επίπεδο τιμής.

Αυτό που λένε οι Αμερικανοί πως έχει αλλάξει, προς το καλύτερο φυσικά, είναι τα δυναμικά του χαρακτηριστικά στην άσφαλτο και κυρίως η οικονομία καυσίμου, που είναι γενικά η αχίλλειος πτέρνα όλων των Jeep και τζιπ. Χωρίς να έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες για κινητήρες, κιβώτια και λοιπά μηχανικά μέρη οι άνθρωποι της εταιρείας ισχυρίζονται πως το καινούργιο Cherokee θα είναι μέχρι και 45% πιο οικονομικό σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Νέο Jeep Cherokee: Ναι, ναι και τα Jeep αλλάζουν! | iefimerida.gr 0
Νέο Jeep Cherokee: Ναι, ναι και τα Jeep αλλάζουν! | iefimerida.gr 1
Νέο Jeep Cherokee: Ναι, ναι και τα Jeep αλλάζουν! | iefimerida.gr 2
Νέο Jeep Cherokee: Ναι, ναι και τα Jeep αλλάζουν! | iefimerida.gr 3
Νέο Jeep Cherokee: Ναι, ναι και τα Jeep αλλάζουν! | iefimerida.gr 4
Νέο Jeep Cherokee: Ναι, ναι και τα Jeep αλλάζουν! | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ