Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy Note 8.0 - iefimerida.gr

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy Note 8.0

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy Note 8.0
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ισχυρό χτύπημα δέχτηκε η Apple, αφού η Samsung στα πλαίσια του Mobile World Congress 2013 (MWC), παρουσίασε επίσημα το νέο της tablet, Galaxy Note 8.0, τον ανερχόμενο δυναμικό ανταγωνιστή του iPad mini.

Με διαθέτει οθόνη Super Clear LCD 8 ιντσών, ανάλυση 1280 x 800, τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4412, χρονισμό στα 1,6GHz, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 5 megapixel, δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE/4G, μπαταρία 4600mAh και λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean, είναι σιγουρα ένας άξιος αντίπαλος για τα προϊόντα της Apple,η οποία ένιωσε τον θρόνο της να τρίζει.

Παράλληλα η ύπαρξη της γραφίδας S-Pen και του AirView που επιτρέπει τον χειρισμό της συσκευής χωρίς να απαιτείται η χρήση των πλήκτρων της, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο προϊόν, ενώ επαναστατική είναι και η προσθήκη των εφαρμογών FlipBoard και Smart Remote που προσφέρουν τη δυνατότητα ανάγνωσης νέων άρθρων αλλά και ebooks αντίστοιχα

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2013 στις αγορές της Ασίας και της Ευρώπης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ