Tράγκας: Brothers, μου έκαναν πρόταση από τον ΣΚΑΪ για κυριακάτικη εκπομπή - iefimerida.gr

Tράγκας: Brothers, μου έκαναν πρόταση από τον ΣΚΑΪ για κυριακάτικη εκπομπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις σκέψεις του για τις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις μοιράζεται ο Γιώργος Τράγκας με τους φίλους του στο facebook, αποκαλύπτοντας τι σκέφτεται και συζητάει αυτή την εποχή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τράγκας γράφει: «Brothers, επειδή γράφονται αρκετά για μένα τόσο σε εφημερίδες, όσο και σε ορισμένους ιστότοπους, δεν πρόκειται (όσο τουλάχιστον με θέλουν οι άνθρωποι), να φύγω από τον Real Fm & το Kontra Channel. Έχω πράγματι μία πρόταση από τον Σκάι να κάνω μία κυριακάτικη εκπομπή και είμαστε σε συζητήσεις. Η ενδεχόμενη συμφωνία μου με τον σταθμό δεν έχει να κάνει με τη στενή και πολυετή συνεργασία μου με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ούτε με την παρουσία μου στο Kontra Channel. Είναι μία πρόσθετη τηλεοπτική εργασία που μου προτάθηκε και την σκέφτομαι...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ