Ετοιμος για στέψη ο Ολυμπιακός – Νίκη με 2-1 επί του Αρη στο Φάληρο - iefimerida.gr

Ετοιμος για στέψη ο Ολυμπιακός – Νίκη με 2-1 επί του Αρη στο Φάληρο

Ετοιμος για στέψη ο Ολυμπιακός – Νίκη με 2-1 επί του Αρη στο Φάληρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα καλό σαρανταπεντάλεπτο ήταν αρκετό για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού από τη Λεβάντε για το κύπελλο UEFA και νίκησε τον Αρη με 2-1 στο γήπεδο «Καραϊσκάκης».

Οι «ερυρθόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και έδειξαντις άγριες διαθέσεις τους από νωρίς απειλώντας στο έκτο λεπτό και ανοίγοντας το σκορ με τον Τζιμπούρ στο 9' έπειτα από κόρνερ του Χολέμπας.

Μάλιστα διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 37 όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Βλαχοδήμου, ο Μανιάτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός χαλάρωσε και ο Αρης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και μείωσε στο 65 με τον Αγγελούδη μετά από εξαιρετική ασίστ του Τάτου, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό.

Αποτέλεσμα ήταν οι παίκτες του Μίτσελ να αγχωθούν και να επιστρέψει η μουρμούρα στις κερκίδες, ωστόσο, το τελικό σφύριγμα βρίσκει του πρωταθλητές αγκαλιά με έναν ακόμη τίτλο.

Στα άλλα παιχνίδια, Αστέρας και Βέροια πέτυχαν τις νίκες της ημέρας με την ΑΕΚ να ξαναμπαίνει σε περιπέτειες έπειτα από την ήττα στα Χανιά, ενώ την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ξάνθη-Βέροια 0-2

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 1-0

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Πανιώνιος-Πανθρακικός 2-0

Πλατανιάς-ΑΕΚ 2-1

Ολυμπιακός-Αρης 2-1

Φωτογραφίες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ