Μαρκόπουλος: Θα γυρίσω στη ΝΔ, μου το ζητάνε οι ψηφοφόροι μου - iefimerida.gr

Μαρκόπουλος: Θα γυρίσω στη ΝΔ, μου το ζητάνε οι ψηφοφόροι μου

Μαρκόπουλος: Θα γυρίσω στη ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία προανήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά στην προσπάθεια «της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς», τονίζοντας ότι του το ζητάνε οι ψηφοφόροι του.

Επιστρέφει στα «πάτρια εδάφη» της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News» δήλωσε παρών στην ανασύσταση του κεντροδεξιού χώρου υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μαρκόπουλος, υπογράμμισε ότι οι ψηφοφόροι του που τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς στην Εύβοια του λένε «σε μεγάλη πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να αρνηθώ, αν η μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς ξαναμαζευτεί για να στεριώσει την πατρίδα και να ανατρέψει το κύμα μετανάστευσης των παιδιών μας», ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ του κ. Σαμαρά αναφέροντας ότι «του ταιριάζει ο ρόλος του μεταρρυθμιστή, παρά του διαχειριστή-λογιστή. Έχει περάσει όλες τις πολύπαθες στροφές της πολιτικής».

(photo:eurokinissi)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ