Εμπιστοσύνη Σόιμπλε στη Γαλλία: «Θα κάνει τα πάντα για να πιάσει τους στόχους» - iefimerida.gr

Εμπιστοσύνη Σόιμπλε στη Γαλλία: «Θα κάνει τα πάντα για να πιάσει τους στόχους»

Εμπιστοσύνη Σόιμπλε στη Γαλλία – «Θα κάνει τα πάντα για να πιάσει τους στόχους»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη Γαλλία -παρά τις δυσοίωνες οικονομικές εκτιμήσεις που τονίζουν πως το Παρίσι δεν θα επιτύχει τους δημοσιονομικούς του στόχους- εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σόιμπλε ανέφερε πως «έχει εμπιστοσύνη» στη Γαλλία πως θα «τηρήσει τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς» και πως «θα κάνει τα πάντα ώστε να επιτύχει μεγαλύτερη ανάπτυξη χάρις στις διαρθρωτικές αλλαγές». Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «είμαι βέβαιος πως η Γαλλία όχι μόνον πρόκειται να τηρήσει τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, αλλά να κάνει τα πάντα για να επιτύχει μεγαλύτερη ανάπτυξη χάρη σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις εντός ενός δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος».

Παράλληλα, ο Γερμανός υπουργός επισήμανε πως «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε τις χειμερινές προβλέψεις της, τώρα πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση των χωρών μελών της ΕΕ. Τον Απρίλιο πρόκειται να διατυπώσει προτάσεις για εκείνο που πρέπει να γίνει και στη συνέχεια οι υπουργοί Οικονομικών θα διαβουλευθούμε μεταξύ μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ