Νίκη στα σημεία για τον Αναστασιάδη στην κυπριακή τηλεμαχία πριν από τις εκλογές - iefimerida.gr

Νίκη στα σημεία για τον Αναστασιάδη στην κυπριακή τηλεμαχία πριν από τις εκλογές

Νίκη στα σημεία για τον Αναστασιάδη στην κυπριακή τηλεμαχία πριν από τις εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σημαντικό του προβάδισμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής για την κυπριακή προεδρία διατήρησε ο Νίκος Αναστασιάδης, μετά τη διακαναλική τηλεμαχία της Παρασκευής, με επίκεντρο την οικονομία και το Μνημόνιο.

Ο αντίπαλός του Σταύρας Μαλάς προέβη σε ένα λάθος ουσίας, καθώς δεν απάντησε πειστικά στο ερώτημα από πού θα βρει χρήματα για την κυπριακή οικονομία πριν υπογραφεί το Μνημόνιο, καθώς η πρώτη δόση αναμένεται τον Μάιο. Αντίθετα, ο Νίκος Αναστασιάδης μίλησε για δάνειο από δύο χώρες: η μία εντός και η άλλη εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Σε γενικές γραμμές, αμφότεροι οι δύο υποψήφιοι των κυπριακών εκλογών εμφανίστηκαν «διαβασμένοι», ετοιμόλογοι και αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Ωστόσο, ο κ. Αναστασιάδης έδειξε πιο έμπειρος και τελικά, εάν δεν κέρδισε τις εντυπώσεις, τουλάχιστον διατήρησε το προβάδισμα που του έδωσε η πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ