Ερχονται αναδρομικοί φόροι και στις λίστες γάμου - iefimerida.gr

Ερχονται αναδρομικοί φόροι και στις λίστες γάμου

Ερχονται αναδρομικοί φόροι και στις λίστες γάμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από παντού προσπαθεί το οικονομικό επιτελείο να συγκεντρώσει χρήματα και όπως φαίνεται μετά από τη διευκρινιστική εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη αναμένεται να ζητηθεί από όσους παντρεύτηκαν από το 2001 και μετά και εμφανίζονται να έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό να κληθούν να δικαιολογήσουν το «πόθεν έσχες» των χρημάτων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία» όσοι επικαλούνται πως τα χρήματα που έχουν στο εξωτερικό προέρχονται από δώρα γάμου, θα ελεγχθούν αν όντως τα λεφτά αυτά κατατέθηκαν στους λογαριασμούς τους από τρίτους καταθέτες μέχρι και δύο μήνες μετά από την τελετή.

Ωστόσο όπως τονίζεται και στην εγκύκλιο η αναφορά σε λίστα γάμου δεν αποκλείει τον έλεγχο για τυχόν επιβολή φόρου δωρεάς, ο οποίος θα έπρεπε να είχε πληρωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ