Διέρρηξε εκατό φορές το σπίτι της πρώην γυναίκας του για να της κλέψει χρήματα - iefimerida.gr

Διέρρηξε εκατό φορές το σπίτι της πρώην γυναίκας του για να της κλέψει χρήματα

Διέρρηξε εκατό φορές το σπίτι της πρώην γυναίκας του για να της κλέψει χρήματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 47χρονος Βρετανός έκανε τη διάρρηξη συνήθεια και μπαινόβγαινε στο σπίτι της πρώην γυναίκας του με σκοπό να της αποσπάσει όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε.

Ο εν λόγω κύριος, ο Μπέρναρντ Γιάνγκ, υπολογίζεται ότι «μπούκαρε» πάνω από εκατό φορές στο σπίτι της, καθώς το έκανε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και παραδέχτηκε ότι έκλεψε από το σπίτι περίπου 30.000 λίρες μέσα σε ένα εξάμηνο.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι τα λεφτά δεν ήταν καν της γυναίκας του, αλλά του αδερφού της του οποίου τις οικονομίες ξεκοκάλιζε σε μόνιμη βάση.

Παραδέχθηκε, μάλιστα, ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε αρχίσει να τον κλέβει από το 2007 όταν ήταν, ακόμη παντρεμένος, όπου έπαιρνε την κάρτα αναλήψεών του και αποσπούσε κάθε εβδομάδα από την τράπεζα 160 λίρες.

Οταν χώρισε, το 2009, αποφάσισε να χρησιμοποιεί το κλειδί που είχε κρατήσει κρυφά και να μπαίνει σε εβδομαδιαία βάση στο σπίτι για να κλέβει από τις οικονομίες του κουνιάδου του.

Ο Γιάνγκ, αφού εξανέμισε τα λεφτά του κουνιάδου, επένδυσε 20.000 λίρες για να αγοράσει ένα πλοιάριο – φορτηγίδα μέσα στο οποίο ζούσε.

Δικαστήριο του Λίβερπουλ, βέβαια, του έριξε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και κατάσχεσε το πλοιάριο, ενώ, φανταζόμαστε ότι τον ανάγκασε να παραδώσει και το κλειδί του σπιτιού για να μην μπει ξανά στον πειρασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ