«Ψέματα είπε για το ροζ DVD η 72χρονη Ροδίτισσα ξενοδόχος», δηλώνει 28χρονος δανειστής της - iefimerida.gr

«Ψέματα είπε για το ροζ DVD η 72χρονη Ροδίτισσα ξενοδόχος», δηλώνει 28χρονος δανειστής της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες δραματικές εξελίξεις φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με την 72χρονη ξενοδόχο από την Ρόδο που είχε καταγγείλει ότι την εκβιάζουν -έναντι 500.000 ευρώ- με την απειλή ότι θα κυκλοφορήσουν ένα ροζ dvd της.

«Τα τελευταία χρόνια η ξενοδόχος αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα λόγω κακοδιαχείρισης, αλλά και υπερβολικής σπατάλης για την ικανοποίηση των ερωτικών της σκοπών με τον κρυφό εραστή της (σ.σ. που είναι παντρεμένος και αρκετά νεότερος). Για τον λόγο αυτό έχει προχωρήσει σε εκποίηση ακινήτων, αλλά και σε δανεισμό από οικεία και μη πρόσωπα. Το συνολικό χρέος της προς ιδιώτες, τράπεζες, αλλά και το Δημόσιο ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ».

Αυτό δήλωσε στην Espresso ο 28χρονος Γ.Β. , ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της για τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης, της υπεξαίρεσης, της κλοπής, της απάτης και της παρακώλυσης άσκησης δικαιώματος, με αποτέλεσμα να σφραγιστούν οι επιταγές της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει, η 72χρονη, που είναι γόνος παραδοσιακής επιχειρηματικής οικογένειας του νησιού, δανείστηκε από την μητέρα του μισό εκατομμύριο ευρώ με εγγύηση ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας και κοσμήματα. Όταν, λίγο πριν τη λήξη της πρώτης επιταγής, η ξενοδοχός πήρε τηλέφωνο και είπε ότι τα οικονομικά της δεν πηγαίνουν καλά, συμφώνησε να την συναντήσει από κοντά. «Κατάλαβα πως οι σκοποί της ήταν καθαρά ερωτικοί. Μου είπε πως τη γοήτευε η παρουσία μου. Μάλιστα, αντί για το κανονικό μου όνομα, άρχισε να με φωνάζει "Τζούλιαν Κέι", όπως έλεγαν και τον Ρίτσαρντ Γκιρ στην ταινία "Αμέρικαν Ζιγκολό". Ενημέρωσα τη μητέρα μου και έφυγα για την Αθήνα. Η 72χρονη όμως, εξοργίστηκε από την απόρριψη».

Τέλος, σύμφωνα με τον 28χρονο, η ηλικιωμένη ξενοδόχος έκλεψε το πολυτελές αυτοκινήτο και σκαρφίστηκε το σενάριο για το καυτό DVD «Μόλις αντιληφθήκαμε τι είχε συμβεί καταθέσαμε τη μήνυση εναντίον της. Τότε, προκειμένου να γλιτώσει τις επιπτώσεις, κατασκεύασε το σενάριο για τις απειλές και το υποτιθέμενο ροζ DVD που περιέχει προσωπικές της στιγμές με τον εραστή της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DVD ρόδος Espresso ξενοδόχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ