Τι το ήθελες το όπλο Ja Rule; - iefimerida.gr

Τι το ήθελες το όπλο Ja Rule;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο του «ελεύθερο» βράδυ του ο Ja Rule το πέρασε στο στούντιο ηχογραφώντας κοµµάτια για το καινούργιο του άλµπουµ «Pain is love 2». Και χτες το πρωί o διάσηµος ράπερ φόρεσε το γκρι του κοστούµι και παραδόθηκε στην αστυνοµία για να οδηγηθεί στη φυλακή, όπου θα εκτίσει την ποινή του. ∆ύο χρόνια για παράνοµη οπλοκατοχή. Καθώς του έβαζαν τις χειροπέδες, ο Ja Rule γύρισε προς τους φαν που ήταν συγκεντρωµένοι εκεί και τους χαιρέτησε – «τα λέµε αργότερα», τους είπε. Το «αργότερα» δεν µπορεί να είναι νωρίτερα από τους 18 µήνες, χρονικό διάστηµα που θα µπορεί ο Ja Rule να αποφυλακιστεί δείχνοντας καλή συµπεριφορά. Ενα δηλαδή ακόµη επεισόδιο στην ανεξάντλητη σειρά περιστατικών µε ράπερ, όπλα και φυλακές. Ο Ja Rule συγκεκριµένα, πολύ πετυχηµένος ράπερ και ηθοποιός, κρίθηκε ένοχος για παράνοµη οπλοκατοχή πέρυσι, αφού η Αστυνοµία είχε βρει όπλο στο αµάξι που οδηγούσε το 2007.


Σύµφωνα µε τις κατηγορίες, όταν αστυνοµικοί σταµάτησαν στοδρόµο τον 35χρονο µουσικό για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό του, βρήκαν ένα γεµάτο, ηµιαυτόµατο όπλο, το οποίο είχε χωρίς άδεια. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Τις τελευταίες µέρες πριν οδηγηθεί στη φυλακή τις πέρασε δουλεύοντας πάνω στο καινούργιο του άλµπουµ, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στο «Pain is love 2», που θαβγει – υπολογίζεται – στο τέλος του Ιουλίου - αρχές Αυγούστου, τουλάχιστον όπως είπε ο µάνατζέρ του Ρον Ρόµπινσον και έγρα ψε το BBC. Eπίσης ο Ja Rule είπε ότι θα προσπαθήσει να µην αφήσει τον χρόνο πίσω από τα σίδερα να πάει χαµένος, θα τον εκµεταλλευτεί για να γράψει ένα βιβλίο, να µελετήσει για να πάρει πτυχίο και πιθανότατα λέει να µάθει και κιθάρα. Επίσης θα γυµνάζεται και θα παίζει πολύ πινγκ πονγκ, ενώ ανάµεσα στα σχέδια µέσα από τα σίδερα είναι και ένα ακόµη άλµπουµ που θα βγάλει µετά την αποφυλάκιση του, το «F ** K fame». Τα όπλα είχαν στείλει στη φυλακή και τον Lil Wayne. Ο ράπερ µε τις τρελές πωλήσεις και τα βραβεία Γκράµι βγήκε από µέσα µε ένα καινούργιο άλµπουµ και αυτός και µεγάλη επιτυχία να τον περιµένει. «∆εν φοβήθηκα και δεν ανησύχησα ποτέ», έγραφε στο http: //weezythanxyou.com, ένα σάιτ από όπου έδινε στους φαν του εικόνες από το πώς περνούσε στη φυλακή. Είχε συλληφθεί γιατί βρέθηκε να έχει µαζί του στο πούλµαν της περιοδείας του, το 2007, κι αυτός ένα γεµάτο όπλο.

Ο Lil Wayne κυκλοφόρησε το «I am not a human being», ενώ ήταν ακόµη «µέσα» και µάλιστα το άλµπουµ πήγε Νο 1 στο chart του «Billboard». Ανάµεσα στους φαν του συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος Οµπάµαπου είχε δηλώσει στο «Rolling Stone» ότι έχει στο i-Pod του κοµµάτια του Lil Wayne. Αλλά και ο Μπιλ Κλίντον σε µια συνέντευξή του είχε εγκωµιάσει το ταλέντο του ράπερ από το Μαϊάµι και είχε ευχηθεί να έχει µια καλή ζωή στο µέλλον.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή hip hop φυλακή ραπ οπλοκατοχή rap Ja Rule
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ