Aμερικανός πρεσβευτής: Μπράβο στους αστυνομικούς που δουλεύουν με 700 ευρώ το μήνα! - iefimerida.gr

Aμερικανός πρεσβευτής: Μπράβο στους αστυνομικούς που δουλεύουν με 700 ευρώ το μήνα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός πρεσβευτής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ευσυνειδησία, τον ζήλο και τη μεθοδικότητα που έχουν οι Ελληνες αστυνομικοί, την προσήλωση στο καθήκον τους, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι αμείβονται με τόσο λίγα, ούτε 700 ευρώ.

«Με εντυπωσίασαν οι Ελληνες αστυνομικοί, με τη δουλειά τους κατά της τρομοκρατίας. Τους αξίζουν συγχαρητήρια αν και κάνουν αυτή τη δουλειά με 700 ευρώ τον μήνα», είπε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ, στον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη το πρωί, σύμφωνα με το Βήμα.

Ο Αμερικανός πρεσβευτής σχολίασε ακόμα και το κυβερνητικό έργο. Είπε ότι οι μεταρρυθμίσεις που επιχειρεί η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά «προχωρούν πολύ καλά» και ότι «γίνεται καλή δουλειά», εξέφρασε μάλιστα την ικανοποίησή του για την ταχύτητα που συνήφθη η συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΠ (χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία «πολύ σημαντική για την Ελλάδα και την Ευρώπη»), δεν είπε τίποτα για επενδύσεις, ούτε καν ανέφερε την ΑΟΖ, δεν μίλησε για αποκρατικοποιήσεις, ούτε για το φυσικό αέριο και βεβαίως δεν εξέφρασε γνώμη για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ