Λεφτά δεν υπάρχουν - Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χρήματα για το Συνέδριο, ενώ εκείνο του 2008 είχε κοστίσει 3,5 εκατ. - iefimerida.gr

Λεφτά δεν υπάρχουν - Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χρήματα για το Συνέδριο, ενώ εκείνο του 2008 είχε κοστίσει 3,5 εκατ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

3,5 εκατομμύρια ευρώ είχε κοστίσει το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2008 επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, την εποχή που παρότι η Ελλάδα είχε εισέλθει σε περίοδο οικονομικής κρίσης, στην τότε αξιωματική αντιπολίτευση τα χρήματα έρρεαν άφθονα.

Το κόστος εκείνου του Συνεδρίου, για το οποίο ποτέ δεν αποδόθηκε λογαριασμός, αποτελεί δυσθεώρητο μέγεθος για το σημερινό ΠΑΣΟΚ το οποίο προσπαθεί να περικόψει από παντού προκειμένου να αντιμετωπίσει τα βασικά έξοδα.

Το επερχόμενο Συνέδριο του κόμματος θα κοστίσει μόνο 325.000 ευρώ, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη ο οποίος μίλησε για το θέμα στην εφημερίδα Τα Νέα, συν 100.000 ευρώ για το Συνέδριο της Νεολαίας.

Προκειμένου μάλιστα να περιοριστούν τα έξοδα ακόμη περισσότερο το Συνέδριο δεν θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, αλλά την Παρασκευή 1η Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου. Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα διεξαχθεί μόνον η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει μόλις 120 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ