Σε προκλητικές περιπτύξεις η Ριάνα με την Κέιτ Μος [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Σε προκλητικές περιπτύξεις η Ριάνα με την Κέιτ Μος [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τυχαία συνάντηση σε ένα πάρτι της Στέλλα Μακάρτνεϊ οδήγησε την Ριάνα στην απόφαση να φωτογραφηθεί ημίγυμνη, με την Κέιτ Μος στα γονατά της.

«Εννοείται πως θέλω να το κάνω. Με δουλεύεις; Είναι σαν να γίνονται πραγματικότητα τα πιο τρελά μου όνειρα. Ο Μάριο Τεστίνο, το περιοδικό V και η Κέιτ Μος».

Σε προκλητικές περιπτύξεις η Ριάνα με την Κέιτ Μος [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η Ριάνα που συνάντησε την Κέιτ σε ένα πάρτι το 2009 όταν εκείνη της ζήτησε αυτόγραφο για την μικρή της κόρη και εντυπωσιάστηκε από το πόσο σέξι ήταν η 39χρονη, παρόλο που ήταν μητέρα.

Όσον αφορά το ποιά ήταν η πιο σέξι λήψη, η Ριάνα δηλώνει γελώντας «Όταν είπα στο Μάριο, 'βγάλε της το τοπ και ακούμπα αυτή την σκύλα στα γονατά μου'».

Σε προκλητικές περιπτύξεις η Ριάνα με την Κέιτ Μος [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Η φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό του περιοδικού V, το οποίο κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου με δυο εξώφυλλα, σε καθένα από τα οποία μια από τις δυο είναι γυμνή και κρατάει την άλλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μος Μάριο Τεστίνο ριάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ