Μεθυσμένος πορνοστάρ συνελήφθη να αυνανίζεται μέσα σε κτίριο πυροσβεστικής - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

Μεθυσμένος πορνοστάρ συνελήφθη να αυνανίζεται μέσα σε κτίριο πυροσβεστικής

Πολλή κάψα φαίνεται πως είχε ο Νίκολας Γκονζάλες, γκέι πορνοστάρ, ο οποίος αποφάσισε να σπάσει το τζάμι σε κτίριο πυροσβεστικής στο Κεντάκι, να διαρρήξει τα ντουλάπια που αποθηκεύουν τα ρούχα τους οι πυροσβέστες και να αρχίσει να αυνανίζεται.

Ο 27χρονος ηθοποιός, βέβαια, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν κατάλαβε ότι το κτίριο ήταν γεμάτο με πυροσβέστες που έκαναν τη βάρδιά τους, ενώ όταν ο πυροσβέστης, Μάικλ Ντάβενπορτ άκουσε το θόρυβο και πήγε στα αποδυτήρια, ο Γκονζάλες συνέχισε ακάθεκτος τη... δουλειά του.

Αποτέλεσμα ήταν να τον πιάσουν οι πυροσβέστες, να τον ακινητοποιήσουν και να τον ναρκώσουν μέχρι να ειδοποιηθεί και να έρθει η αστυνομία.

Οταν ο ίδιος ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν γιατί διέρρηξε το κτίριο η απάντησή του ήταν «Γιατί έτσι ήθελα».

Μάλιστα ένα παραγωγός ταινιών ερωτικού περιεχομένου επιβεβαίωσε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Γκονζάλες, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Ντόνι Ράιτ», είχε γυρίσει μια ταινία με όργια μέσα σε ένα σταθμό πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ