«Ο Στρος Καν ήταν το κανίς της γυναίκας του - Εμενε μαζί της για τα λεφτά της» - iefimerida.gr

«Ο Στρος Καν ήταν το κανίς της γυναίκας του - Εμενε μαζί της για τα λεφτά της»

«Ο Στρος Καν ήταν το κανίς της Αν Σινκλαίρ - Εμενε μαζί της για τα λεφτά της»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν κάνει στο βιβλίο της με τίτλο «Η ωραία και το κτήνος» μια πρώην ερωμένη του.

Το περιοδικό Le Nouvel Observateur δημοσιεύει συνέντευξη και αποσπάσματα του βιβλίου της δικηγόρου και αρθρογράφου Μαρσέλα Λακούμπ η οποία είχε επτάμηνη σχέση με τον Στρος Καν το 2012.

Στο βιβλίο της περιγράφει τον Ντομινίκ Στρος Καν ως διχασμένη προσωπικότητα με μια πλευρά ανθρώπινη και με μια... γουρουνιού.

Παράλληλα, αποκαλεί τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ κανίς της γυναίκας του, Αν Σινκλαίρ, την οποία δεν μπορούσε, όπως αναφέρει, να εγκαταλείψει γιατί είχε συνηθίσει τον πλούτο που του προσέφερε.

Οσο για την Σινκλαίρ, η Λακούμπ γράφει πως δεν τον άφηνε γιατί επιθυμούσε πολύ να γίνει Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αναφέροντας, επίσης, πως αν τελικά αυτό συνέβαινε θα μετέτρεπε το προεδρικό μέγαρο σε μέγαρο οργίων όπου όλοι οι συνεργάτες και υπηρέτες του θα του διοργάνωναν παρτούζες.

Τέλος, η συγγραφέας του βιβλίου «Η ωραία και το κτήνος» υποστηρίζει ότι η Αν Σινκλαίρ πιστεύει ότι ανήκει στην ανώτερη τάξη των ανθρώπων που κυριαρχούν τον κόσμο και μάλιστα δεν έδειχνε να την ένοιαζε καθόλου αν ο Στρος Καν... πήγαινε με μια υπηρέτρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ