Χρόνια Πολλά, Ντόναλντ Ντακ - iefimerida.gr

Χρόνια Πολλά, Ντόναλντ Ντακ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιο διάσημη πάπια όλων των εποχών έκλεισε χτες τα 77. Αν και οι απόψεις διίστανται σχετικά με την ημέρα γενεθλίων του, ο Ντόναλντ έκανε το ντεμπούτο του στα κινούμενα σχέδια στις 9 Ιουνίου του 1934, με το φιλμάκι «The Wise Little Hen».

Πολλά βέβαια έχουν αλλάξει από τότε, τόσο στην εμφάνισή του όσο και στον χαρακτήρα του. Ο Ντόναλντ, που έχει μια τεράστια οικογένεια, η οποία μετράει μέλη από το αιώνιο αμόρε του την Νταίζυ (αρχικά λεγόταν Ντόνα) και τα τρία ανίψια του Χιούι, Λιούι και Ντιούι μέχρι τον Θείο Σκρούτζ και τον ξάδερφό του Γκαστόνε, ξεκίνησε σαν άσπονδος φίλος του Μίκυ Μάους, πλέον όμως έχει γίνει επίσημο μέλος της οικογένειας Disney. Μάλιστα κέρδισε και Όσκαρ στο μικρού μήκους φιλμ "Der Fuehrer's Face" που ονειρευόταν ότι ήταν Ναζί το 1942.

Από το 2004 απέκτησε το δικό του αστέρι στην Λεωφόρο των αστεριών του Χόλυγουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Disney Ζωή γενέθλια donald duck Ντόναλντ Ντακ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ