Ποιό είναι το προφίλ της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών - iefimerida.gr

Ποιό είναι το προφίλ της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών

Ποιό είναι το προφίλ της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H βιομηχανία των ερωτικών ταινιών στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αναπτυχθεί τόσο που παράγει ένα σημαντικό μέρος του αμερικανικού ΑΕΠ, με τους πρωταγωνιστές να αμείβονται ακόμα και με περισσότερα από 250.000 δολάρια το χρόνο.

Οι Αμερικανοί έχουν δημιουργήσει μια ολόκληρη σχολή για τις ταινίες αυτού του είδους, που αποτελούν άλλο ένα εξαγώγιμο προϊόν για την αμερικανική οικονομία.

Στο χώρο των αισθησιακών ταινιών εκτιμάται ότι απασχολούνται περισσότερες από 10.000 γυναίκες ηθοποιοί. Τα προφίλ των οποίων μελέτησε ο Βρετανός Τζον Μίλγουορντ, καταφέρνοντας να δημιουργήσει το «πρότυπο» της ιδανικής πρωταγωνίστριας ή αλλιώς την... ανατομία της μέσης πρωταγωνίστριας των ερωτικών ταινιών στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, το «μοντέλο» κατάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα την Καλιφόρνια, έχει ηλικία 22 ετών, ύψος 1,65 μ. (χωρίς τακούνια), είναι καστανή, ονομάζεται Νίκι και φοράει νούμερο στηθόδεσμου 75B.

Έχει διαστάσεις 81,3 - 61 – 81,3 (την ώρα που οι... ιδανικές είναι 90 - 60 – 90) και βάρος περίπου 53 κιλά, ενώ ο πιθανότερος ρόλος που θα την δείτε να υποδύεται είναι αυτός της «έφηβης».

Ποιό είναι το προφίλ της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ