Στη Σίδνεϊ για ένα ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο - iefimerida.gr

Στη Σίδνεϊ για ένα ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο

Στην Αυστραλία με την φανέλα της Σίδνεί για ένα ακόμη χρόνο ο Ντελ Πιέρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας για ένα ακόμη χρόνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος ενεργοποίησε την οψιόν του συμβολαίου του με τη Σίδνεϊ FC.

Ο 38χρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος έχει πετύχει μέχρι στιγμής 11 γκολ σε 18 εμφανίσεις, δήλωσε χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Σίδνεϊ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στη Σίδνεϊ για μια ακόμα χρονιά. Επέλεξα την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν επειδή ήθελα να δείξω την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα και απολαμβάνω την πρόκληση και τη ζωή στη Σίδνεϊ και την Αυστραλία. Πάντα έλεγα ότι θέλω να συνεχίσω και την επόμενη χρονιά, αλλά πρώτα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για επιτυχία στο υπόλοιπο αυτής της σεζόν», τόνισε ο πρώην άσος της Γιουβέντους στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίδνεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ