Βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα γυαλιά της Google [βίντεο] - iefimerida.gr

Βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα γυαλιά της Google [βίντεο]

Βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα γυαλιά της Google [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα εντυπωσιακό βίντεο κυκλοφόρησε η Google δείχνοντας τις δυνατότητες των νέων της Google Glass σε όλο τους το μεγαλείο.

Τα γυαλιά κυκλοφόρησαν πρόσφατα και αποτελούν την επανάσταση στην τεχνολογία, αφού συνδέουν την πραγματική ζωή με το διαδίκτυο.

Η χρήση τους είναι υπερβολικά απλή: Λέγοντας «τράβα φωτογραφία» αποτυπώνει αυτό που βλέπετε, ενώ μπορεί και να το κινηματογραφήσει. Δίνει ακόμη τη δυνατότητα να μοιραστείτε με τους φίλους σας ζωντανά αυτό που βλέπετε εκείνη τη στιγμή και παράλληλα να δείτε τις αντιδράσεις τους.

Επίσης διαθέτει χάρτη και gps που το εμφανίζει κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας και σας δίνει κατεύθυνση, στέλνει ηχητικά μηνύματα, απαντάει στις απορίες σας χωρίς καν να τις εκφράσετε, μεταφράζει τη φωνή σας και όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα πρωτοποριακό και ιδιαίτερα ανθεκτικό design.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό βίντεο

Βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα γυαλιά της Google [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ