Εκτός γηπέδων για δύο μήνες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος - iefimerida.gr

Εκτός γηπέδων για δύο μήνες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Εκτός γηπέδων για δυο μήνες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τον αποκλεισμό που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής για δυσφήμηση του αθλήματος.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, απολογήθηκε με υπόμνημα που έστειλε στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος δεν πείστηκε για την αθωότητά του και πέρα από τον αποκλεισμό του από τους αγωνιστικούς χώρους, του επέβαλε και 5.000 ευρώ πρόστιμο για τα όσα φέρεται να είπε στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Ο αποκλεισμός του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, θα ισχύσει για τους επόμενους δύο μήνες και θα του απαγορέψει την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους, όμως ο κ. Γιαννακόπουλος θα δίνει το «παρών» κανονικά στους αγώνες του Παναθηναϊκού, καθώς η απαγόρευση δεν ισχύει για τις κερκίδες και τα επίσημα των γηπέδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ