Πώς να τουϊτάρεις... μετά θάνατον - iefimerida.gr

Πώς να τουϊτάρεις... μετά θάνατον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όταν η καρδιά σου σταματήσει να χτυπάει, θα συνεχίσεις να τουϊτάρεις», είναι το μακάβριο μότο της εταιρίας που δημιούργησε έναν ειδικό αλγόριθμο για χρήστες του twitter που έχουν φύγει από τη ζωή. Το «LivesOn», όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη εφαρμογή, διαθέτει «τεχνητή νοημοσύνη» που παρακολουθεί τα ενδιαφέροντα και τον τρόπο γραφής του... μακαρίτη και στη συνέχεια με βάση αυτές τις πληροφορίες και την επικαιρότητα ποστάρει tweets όπως θα έκανε και αυτός αν βρισκόταν στη ζωή.

Η εταιρία μάλιστα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δοκιμάσουν την εφαρμογή πριν... αποδημήσουν και να αξιολογήσουν οι ίδιοι τη διαδικτυακή τους παρουσία όταν συμβεί το μοιραίο!

Η υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη για τους ενδιαφερόμενους τον προσεχή Μάρτιο.

Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που υποψιάζονται ότι πίσω από αυτή την εφαρμογή κρύβεται ένα διαφημιστικό κόλπο με σκοπό την προώθηση προϊόντων και μιλούν για ανάμειξη διαφημιστικής εταιρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter θάνατος εφαρμογή tweets posts
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ