Κάδρο στο σαλόνι έκανε λεσβιακή φωτογράφησή της Ελληνίδα μοντέλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάδρο στο σαλόνι έκανε λεσβιακή φωτογράφησή της Ελληνίδα μοντέλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη λεσβιακή φωτογράφησή της με τη Νάιλα, πρώην συμπαίκτριά της στο Next Top Model και νυν συγκάτοικό της, μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στα πλαίσια της συνέντευξής της σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Είμαστε κολλητές με τη Νάιλα και δεν νιώσαμε άσχημα γι' αυτό, μάλιστα μια φωτογραφία από τη φωτογράφηση εκείνη την έχουμε βάλει κάδρο στο σπίτι όπου μένουμε μαζί. Αυτή είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ - οι αστυνομικοί (σ.σ. που τη συνέλαβαν, λόγω παραβίασης κόκκινου σηματοδότη) μπορεί να περίμεναν ότι είμαι χαζογκομενάκι, δεν είμαι. Δεν προσποιούμαι. Αν προκαλώ με τη δουλειά μου, δεν ξέρω. Αυτή είναι η Δήμητρα».

Κάδρο στο σαλόνι έκανε λεσβιακή φωτογράφησή της Ελληνίδα μοντέλο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εφημερίδα News σχετικά με μια παλιότερη φωτογράφηση που είχε κάνει στο Playboy. Συμπληρώνοντας πως δεν έπρεπε να έχει ανέβει στο διαδίκτυο το backstage της φωτογράφησης και πως γενικά της αρέσει να φωτογραφίζεται προκλητικά και να βλέπει το πρόσωπό της σε εξώφυλλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Playboy Δήμητρα Αλεξανδράκη Νάιλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ