Κίνα: Απαγορεύουν τις ψησταριές αλλά όχι τους ρύπους των εργοστασίων - iefimerida.gr

Κίνα: Απαγορεύουν τις ψησταριές αλλά όχι τους ρύπους των εργοστασίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στις υπαίθριες ψησταριές ετοιμάζεται να βάλει η κυβέρνηση της Κίνας για να καταπολεμήσει την... ατμοσφαιρική ρύπανση. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα, επικαλούμενο αξιωματούχο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα στις αστικές περιοχές.

Οι Κινέζοι έχουν ήδη αντιδράσει έντονα στο μέτρο αυτό που αναμένεται να πάρει η Κινεζική κυβέρνηση και όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πιο σοβαροί παράγοντες ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις κινεζικές μητροπόλεις είναι η καύση άνθρακα στις βιομηχανίες και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Τον περασμένο Ιανουάριο η ατμοσφαιρική ρύπανση στην Κίνα προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα σε εκατοντάδες άτομα στο Πεκίνο και τις γύρω περιοχές με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά τους σε νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ