Καυτή και γρήγορη-Η μοναδική γυναίκα οδηγός της Formula 1 [εικόνες] - iefimerida.gr

Καυτή και γρήγορη-Η μοναδική γυναίκα οδηγός της Formula 1 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντοκιμαντέρ με τίτλο The Fastest Woman In The World ετοιμάζει το BBC για την ζωή της Σούζι Γουλφ, της μοναδικής γυναίκας οδηγού (δοκιμών) στον γαλαξία της Formula 1.

«Δεν τρέχω για να αποδείξω πόσο καλές μπορεί να είναι οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες οδηγούς. Τρέχω γιατί αυτό είναι το πάθος μου. Ελπίζω αυτό το ντοκιμαντέρ να σας δώσει μια ιδέα για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο του αθλήματος».

Καυτή και γρήγορη-Η μοναδική γυναίκα οδηγός της Formula 1 [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η Σκοτζέζα οδηγός της ομάδας της Williams (που πλέον ζει με τον άντρα της, τον Αυστριακό οδηγό ταχυτήτων Τότο Γουλφ, στην Ελβετιά) σχετικά με την αποφασή της να επιτρέψει στον σκηνοθέτη αδελφό της να καταγράψει κάθε στιγμή της ζωής της για ένα διάστημα οχτώ μηνών.

Καυτή και γρήγορη-Η μοναδική γυναίκα οδηγός της Formula 1 [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η Σούζι έγινε η μοναδική γυναίκα που έχει μείνει στην Formula 1 μετά τον σοβαρό τραυματισμό (σ.σ. Έχασε το δεξί της μάτι) της Ισπανίδας οδηγού Μαρία ντε Βιλότα τον περασμένο Ιούλιο.

Καυτή και γρήγορη-Η μοναδική γυναίκα οδηγός της Formula 1 [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Συνολικά μόνο πέντε γυναίκες έχουν ποτέ οδηγήσει στην Formula 1, με την τελευταία να είναι η Ιταλίδα Τζιοβάνα Αμάτι το 1992.

Καυτή και γρήγορη-Η μοναδική γυναίκα οδηγός της Formula 1 [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο το timing του ντοκιμαντέρ, καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, η Ντανίκα Πάτρικ ετοιμάζεται να γράψει η ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που λαμβάνει μέρος στο Daytona 500.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BBC Formula 1 – F1 Ντανίκα Πάτρικ Σούζι Γουλφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ