Με το νέο One η HTC στοχεύει στην... κορυφή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Με το νέο One η HTC στοχεύει στην... κορυφή [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εταιρεία HTC παρουσίασε το νέο της «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο με την ονομασία One, δείχνοντας πως μπορεί να αντιμετωπίσει στα... ίσια τα smartphones των άλλων εταιρειών.

Η HTC μέσω του One, που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των «έξυπνων» συσκευών της ταϊβανέζικης εταιρείας, επιχειρεί να επανέλθει δυναμικά στο χώρο μετά τις πτωτικές τάσεις που κατέγραψαν την τελευταία διετία οι πωλήσεις της.

Με το νέο One η HTC στοχεύει στην... κορυφή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το One χρησιμοποιεί λειτουργικό Android Jelly Bean, διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών υψηλής ανάλυσης 1080 pixels, ενώ έχει ενσωματωμένη μια ultra- pixel κάμερα.

Ο σκελετός της συσκευής είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο ενώ τα στερεοφωνικά ηχεία είναι τοποθετημένα στο μπροστινό μέρος.

Με το νέο One η HTC στοχεύει στην... κορυφή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η συσκευή κυκλοφόρησε στη Νέα Υόρκη, σε μια προσπάθεια της HTC να διεισδύσει εκ νέου στην αμερικανική αγορά, όπου αυτή την περίοδο κυριαρχούν η Apple και η Samsung.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ