Παναγιωτακόπουλος σε Βενιζέλο: Μάζεψε τους κηπουρούς σου - Δεν τους χρειαζόμαστε - iefimerida.gr

Παναγιωτακόπουλος σε Βενιζέλο: Μάζεψε τους κηπουρούς σου - Δεν τους χρειαζόμαστε

Παναγιωτακόπουλος σε Βενιζέλο: Μάζεψε τους κηπουρούς σου -Δεν τους χρειάζεται το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια οξύτατη ανακοίνωση απάντησε το Αριστερό Ρεύμα του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου στο σημερινό επεισόδιο που σημειώθηκε στον τέταρτο όροφο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του μέλους της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης Γρηγόρη Φελώνη και δύο γραμματέων νομαρχιακών του ΠΑΣΟΚ.

Με την ανακοίνωση που δίνει γλαφυρά το κλίμα που επικρατεί σήμερα στις τάξεις του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος, καταγγέλλονται -εκτός από το σημερινό επεισόδιο- συνολικά οι διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου και καλείται ο πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος να αποσύρει τα τέσσερα διορισμένα μέλη της ΕΚΑΠ, μεταξύ των οποίων οι κύριοι Γιάννης Σουλαδάκης και Φελώνης.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από κηπουρούς νέας κοπής, ούτε από φυτευτούς προεδρικών αυλών. Πολύ περισσότερο δεν έχει ανάγκη από μάγειρες εκλογικών διαδικασιών, που υβρίζουν και προκαλούν, την ίδια στιγμή που έχουν αποτύχει παταγωδώς σε ό,τι ανέλαβαν».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αριστερού Ρεύματος, υποστηρίζει τα εξής:

«Αφού μετέτρεψαν μια πολιτική διαδικασία σε φάντασμα.

Αφού επινόησαν ερωτηματολόγια, πολιτικές θέσεις υψηλής... κοπτοραπτικής και εκλογικές πατέντες παγκόσμιας πρωτοτυπίας...

Αφού διόρισαν ΕΚΑΠ, εφορευτικές επιτροπές και ''αριστίνδην'' κατά πώς βολεύει...

Αφού αναιρούν μέχρι και σήμερα εγκυκλίους με νέες εγκυκλίους...

Αφού μέχρι και σήμερα, πλην επιλεκτικών διαρροών, για να πετύχουν τη σωστή 'προετοιμασία'' δεν είναι γνωστό το πόσοι αντιπρόσωποι θα εκλεγούν...

Αφού το μέτρο της εκλογής έγινε ασανσέρ με μπόνους και τιμωρίες, με προσθέσεις και αφαιρέσεις...

Αφού ευτέλισαν τις οργανώσεις του εξωτερικού...

Σήμερα προχώρησαν και σε πρωτοφανείς, απολίτικες και προσωπικές επιθέσεις.

Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα, με την προκλητική επίθεση του διορισμένου στο κράτος και την ΕΚΑΠ Γρηγόρη Φελώνη, κατά εκλεγμένων γραμματέων ΝΕ του Λεκανοπεδίου, απαιτούμε την άμεση παραίτηση των 4 διορισμένων μελών της ΕΚΑΠ.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από κηπουρούς νέας κοπής, ούτε από φυτευτούς προεδρικών αυλών.

Πολύ περισσότερο δεν έχει ανάγκη από μάγειρες εκλογικών διαδικασιών, που υβρίζουν και προκαλούν, την ίδια στιγμή που έχουν αποτύχει παταγωδώς σε ό,τι ανέλαβαν.

Ο,τι και να κάνουν τη βάσανο της πολιτικής απολογίας για τα «κατορθώματά» τους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή απαξίωση δεν θα τη γλιτώσουν!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ