Tι έδειξε η νεκροψία της φίλης του Οσκαρ Πιστόριους, Ρίβα Στέενκαμπ - iefimerida.gr

Tι έδειξε η νεκροψία της φίλης του Οσκαρ Πιστόριους, Ρίβα Στέενκαμπ

Tι έδειξε η νεκροψία της φίλης του Οσκαρ Πιστόριους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα ίχνος σωματικής βίας δεν διαπίστωσε ο ιατροδικαστής κατά τη διάρκεια της νεκροψίας που έκανε στη σορό της Ρίβα Στέενκαμπ.

Την αποκάλυψη έκανε την Τετάρτη ο δικηγόρος του κατηγορουμένου και η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία.

«Το πτώμα της Ρίβα δεν έφερε κανένα ίχνος αμυντικού τραύματος (...) κανένα ίχνος επίθεσης και κανένα ίχνος ότι αμύνθηκε εναντίον μιας επίθεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Οσκαρ Πιστόριους, Μπάρι Ρου. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο ερευνητής της αστυνομίας Χίλτον Μπόθα λέγοντας: «Αυτό είναι ακριβές».

Οσον αφορά τα κουτιά με τεστοστερόνη που η Αστυνομία ανακοίνωσε πως βρήκε μαζί με σύριγγες στο υπνοδωμάτιο του Οσκαρ Πιστόριους, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δήλωσε πως στην πραγματικότητα είναι «ένα φάρμακο που βασίζεται σε φυτά, έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί και το έχει χρησιμοποιήσει παλαιότερα».

Εκπρόσωπος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο Κρεγκ Σπενς, δήλωσε πως ο Πιστόριους είχε υποβληθεί σε δύο ελέγχους αντιντόπινγκ στη διάρκεια των Παραολυμπιακών του Λονδίνου το 2012 και πως τα δύο τεστ αποδείχθηκαν αρνητικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ