Τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη για τον τραγικό χαμό συνεργάτη της [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη για τον τραγικό χαμό συνεργάτη της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προσωπική ιστορία της καλεσμένης της Ελένης Μενεγάκη έφερε στη μνήμη της παρουσιάστριας τον άδικο χαμό συνεργάτη της για τον οποίο μίλησε με δάκρυα στα μάτια.

Η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη είχε χάσει σε δυστύχημα. Μιλώντας μαζί της η παρουσιάστρια μίλησε για το τραγικό συμβάν του χαμού του συνεργάτη της Γιώργου Λουκανίδη

«Εχω χάσει πολύ καλό μου φίλο, συνεργάτη από τη δουλειά, πριν από πολλά χρόνια... σχεδόν είκοσι, τον Γιώργο τον Λουκανίδη... Πολύ νέο παιδί, πολύ καλό παιδί και ξαφνικά μας ειδοποιούν, ήταν καλοκαίρι, ήμασταν σε διακοπές... Ότι ένα βράδυ, ένα ατύχημα, δεν ξέρω πως έγινε, κανείς δεν μπορεί να ξέρει... Μεγάλο σοκ και για την οικογένεια και για τους ανθρώπους που ήταν κοντά του. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που χρειάζεται τη μεγαλύτερη στήριξη», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ