Στη φυλακή η μάνα που προσέλαβε στρίπερς για τα 15α γενέθλια του γιου της [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη φυλακή η μάνα που προσέλαβε στρίπερς για τα 15α γενέθλια του γιου της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής βρέθηκε η 33χρονη Τζούντι Βίγκερ που είχε την «έμπνευση» να προσλάβει στρίπερς για το πάρτι γενεθλιών του γιου της. Και στην συνέχεια πόσταρε τις εικόνες -που τις έδειχναν να χορεύουν γυμνές σε 13χρονα- στο facebook.

«Όχι μόνο απείλησε την ασφάλεια και την ψυχική υγεία του παιδιού της, αλλά και αυτή των 13χρονων και 14χρονων που ήταν καλεσμένοι στο πάρτι». Αυτό δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Saratoga σχετικά με το γιατί συνέλαβε την 33χρονη, μετά από καταγγελία μιας μάνας που είδε στο facebook μια στρίπερ να χορεύει γυμνή πάνω στην 13χρονη κόρη της.

Το διαβόητο πάρτι έλαβε χώρα σε ένα prive δωμάτιο του Spare Time Bowling Center στο South Glens Falls. Και, πέρα από τους καλεσμένους, το παρών έδωσαν δυο στρίπερ από την αλυσίδα Tops in Bottoms.

Αυτή την στιγμή η Βίγκερ περιμένει την δίκη της που θα γίνει στις αρχές Μαρτίου. Ενώ όλα δείχνουν ότι θα λάβει την μέγιστη ποινή, που είναι ένα χρόνο φυλακή χωρίς αναστολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tζούντι Βίγκερ Tops in Bottoms Spare Time Bowling Center
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ