Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει τους λόγους που την «ανάγκασαν» να κόψει τα μαλλιά - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει τους λόγους που την «ανάγκασαν» να κόψει τα μαλλιά

Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει τους λόγους που την «ανάγκασαν» να κόψει τα μαλλιά τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους που την οδήγησαν στην... κομμώτρια και την έκαναν να θέλει να αλλάξει το μήκος των μαλλιών της εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

Η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα πρωτο-αποκάλυψε το νέο της χτένισμα μέσω Twitter ανήμερα των γενεθλίων της και λίγες ημέρες πριν από τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη δεύτερη ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου.

Η Μισέλ Ομπάμα ρωτήθηκε για την αλλαγή αυτή που έκανε στην εμφάνισή της σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Skype σε αμερικανική πρωινή εκπομπή.

«Αυτό είναι η δική μου κρίση μέσης ηλικίας (σ.σ. έκλεισε τα 39)», είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, δείχνοντας τα μαλλιά της.«Δεν μου επιτρέπεται να οδηγήσω ένα σπορ αυτοκίνητο ούτε να κάνω Bungee Jumping, έτσι έκοψα τα μαλλιά μου», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ