H μητέρα του καταζητούμενου Πούλου για τη ληστεία στο Βελβεντό εργάζεται στη Βουλή - iefimerida.gr

H μητέρα του καταζητούμενου Πούλου για τη ληστεία στο Βελβεντό εργάζεται στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ένας εκ των δύο καταζητούμενων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό, Φοίβος Χαρίσης-Πούλος, είναι γιος του γνωστού συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Χαρίση, ενώ η μητέρα του εργάζεται στη Βουλή.

Ας σημειωθεί ότι τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο καταζητούμενων Χαρίση - Πούλου Φοίβου και Ντάλιου Ανάργυρου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών. Οι δύο καταζητούμενοι κατηγορούνται για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, αλλά και για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Ο πατέρας Γιώργος Χαρίσης, μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιου του, αν και δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα newsit επιβεβαίωσε πως στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. είναι ο γιος του.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Χαρίσης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των μεγάλων συλλαλητηρίων της 29ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται από τη Βουλή και τις οποίες δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα Newsbomb, η μητέρα του Φοίβου Πούλου-Χαρίση εργάζεται στη Βουλή. Μάλιστα, η θέση της είναι σε γραφείο δίπλα σε αυτό υψηλόβαθμου πολιτειακού παράγοντα, όπως αναφέρεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ