Νέο περιστατικό αυτοκτονίας - Επέστρεψαν σπίτι και βρήκαν τη μάνα τους κρεμασμένη - iefimerida.gr

Νέο περιστατικό αυτοκτονίας - Επέστρεψαν σπίτι και βρήκαν τη μάνα τους κρεμασμένη

Νέο περιστατικό αυτοκτονίας - Επέστρεψαν σπίτι και βρήκαν τη μάνα τους κρεμασμέν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της απαγχονισμένης μητέρας τους βρέθηκαν δυο παιδιά στη Μυτιλήνη, τα οποία μπαίνοντας στο σπίτι τους, γυρνώντας από τη βόλτα που είχαν βγει με τον πατέρα τους, αντίκρισαν τη μητέρα τους κρεμασμένη.

Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με το lesvospost.com συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στην Αγία Παρασκευή Λέσβου.

Η 35χρονη από την Αλβανία έβαλε τέλος στη ζωή της, όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είχαν βγει για βόλτα. Οταν επέστρεψαν, ο άντρας της «πάγωσε» από τις εικόνες που αντίκρισε και τα παιδιά έζησαν σκηνές που πολύ δύσκολα θα ξεχάσουν.

Ο σύζυγός της, επίσης αλβανικής καταγωγής, κατέθεσε στην αστυνομία ότι μόλις επέστρεψε από τη δουλειά του, αντίκρισε τη γυναίκα του απαγχονισμένη.

Τα αίτια διερευνώνται από τις αστυνομικές Αρχές, καθώς δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα της ίδιας που να διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους αυτοκτόνησε. Η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ