Ο Γιώργος Δημητριάδης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου «σα να μην πέρασε μια μέρα» - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Δημητριάδης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου «σα να μην πέρασε μια μέρα»

Ο Γιώργος Δημητριάδης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου «σα να μη πέρασε μια μέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του Σταυρού του Νότου club για δύο Τρίτες, απόψε και στις 26 Φεβρουαρίου. Ο Γιώργος Δημητριάδης και οι Lexicon Project θα συναντηθούν επί σκηνής σε μία δυνατή σύμπραξη με κοινή αναφορά στις δισκογραφικές τους δουλειές.

Ο Γιώργος Δημητριάδης μόλις κυκλοφόρησε την 13η δισκογραφική του δουλειά με τίτλο: «Απ' το μηδέν» πιάνει το νήμα της μουσικής απ' την αρχή σε μια εποχή που όλα αλλάζουν.

Στο πλευρό του θα είναι οι Lexicon Project οι οποίοι μετά από ένα χρόνο συνειδητής απουσίας και παρατήρησης, επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τους single «Χρόνια Πολλά» και νέα δισκογραφική δουλειά. Δυο βραδιές ιδιαίτερες, με δύο σημαντικές μουσικές παρουσίες που επιστρέφουν στον χώρο «σα να μην πέρασε μια μέρα».

Σταυρός του Νότου club (Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος)
Ώρα έναρξης : 22.00
Είσοδος : 10 ευρώ με κρασί / μπύρα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ