Αγκαλιά μετά από 16 χρόνια ο Μάικ Τάισον και ο Εβάντερ Χόλιφιλντ-Παρελθόν η δαγκωματιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγκαλιά μετά από 16 χρόνια ο Μάικ Τάισον και ο Εβάντερ Χόλιφιλντ-Παρελθόν η δαγκωματιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα ενδοιασμό δεν είχε ο Εβάντερ Χόλιφιλντ να βάλει το αυτί του ξανά σε απόσταση βολής από το στόμα του Μάικ Τάισον, καθώς και οι δυο είναι πλέον εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι.

«Ήθελα να δω τον Εβάντερ. Αγαπώ τον Εβάντερ. Είμαι δεμένος μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής μου». Αυτό δήλωσε ο 46χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής για τον λόγο που τον έκανε να εμφανιστεί στην εκδήλωση για την προώθηση της σάλτσας μπάρμπεκιου του πάλαι ποτέ αντιπάλου του σε σουπερμάρκετ του Σικάγο.

Αγκαλιά μετά από 16 χρόνια ο Μάικ Τάισον και ο Εβάντερ Χόλιφιλντ-Παρελθόν η δαγκωματιά [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Άλλωστε οι εποχές είναι εντελώς διαφορετικές από τότε που, 16 χρόνια πριν, στο καζίνο MGM Grand Garden στο Λας Βέγκας, ο Μάικ αποφάσισε να πάρει ως «ενθύμιο» ένα μέρος από το αυτί του αντιπάλου του.

Αγκαλιά μετά από 16 χρόνια ο Μάικ Τάισον και ο Εβάντερ Χόλιφιλντ-Παρελθόν η δαγκωματιά [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Μάλιστα ο Τάισον έχει ήδη ζητήσει δημόσια συγνώμη, ενώ ο 50χρονος Χόλιφιλντ έχει πάει και έχει παρακολουθήσει το one man show του πρώην «πιο κακού ανθρώπου στον κόσμο» στο Broadway.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικ Τάισον σάλτσα Εβάντερ Χόλιφιλντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ