Για κλοπή σάντουιτς κατηγόρησαν βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό - iefimerida.gr

Για κλοπή σάντουιτς κατηγόρησαν βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαστάσεις έχει πάρει το επεισόδιο με τον υπάλληλο του ντελικατέσεν Milano Market στην Νέα Υόρκη να κάνει σωματικό έλεγχο -μπροστά στους υπόλοιπους πελάτες- στον Φόρεστ Γουιτάκερ για να διαπιστώσει αν έχει κλέψει «εμπόρευμα».

«Λυπούμαστε ειλικρινά για το επεισόδιο και διαβεβαιώνουμε το κοινό πως τα κίνητρα του υπαλλήλου μας δεν ήταν ρατσιστικά». Αυτό δήλωσε η διεύθυνση του ντελικατέσεν Milano Market στο Upper East Side προσπαθόντας να δικαιολογήσει τα εμφανώς αδικαιολόγητα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ηθοποιού, από την άλλη, δηλώνει εξαγριωμένος «Το μόνο που έκανε ο Φόρεστ ήταν να μπει μέσα στο μαγαζί. Και αμέσως ο υπάλληλος άρχισε να τον ψάνχει. Δεν είναι σωστό για ένα μαγαζί να φέρεται έτσι στους πελάτες του».

Για κλοπή σάντουιτς κατηγόρησαν βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό  | iefimerida.gr 0

Προς τιμήν του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν κάλεσε την αστυνομία, αλλά απαίτησε να μιλήσει με τον διευθυντή προκειμένου να του εξηγήσει ποιός είναι και γιατί δεν είναι σωστό να γίνονται, στην εποχή μας, τέτοιες διακρίσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη Φόρεστ Γουιτάκερ Milano Market
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ