«Πλαστική κούκλα για αναπαραγωγή», αποκάλεσε τη Μίντλετον συγγραφέας - iefimerida.gr

«Πλαστική κούκλα για αναπαραγωγή», αποκάλεσε τη Μίντλετον συγγραφέας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτης σκληρότητας επίθεση άσκησε η -βραβευμένη με δυο βραβεία Booker- Χίλαρι Μάντελ απέναντι στην Κέιτ Μίντλετον.

«Είναι μια πριγκίπισσα που μοιάζει να έχει σχεδιαστεί από κάποια επιτροπή και να έχει φτιαχτεί από τεχνίτες σε κάποιο εργοστάσιο με σκοπό την αναπαραγωγή. Διαθέτει ένα τέλειο πλαστικό χαμόγελο. Και σχεδόν μπορείς να διακρίνεις πού έχουν βάλει τις βίδες για να μπορούν να κινούνται τα μέλη της». Αυτό δήλωσε η καταξιωμένη συγγραφέας κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης που έδινε σχετικά με τη γαλαζοαίματη ηρωίδα του τελευταίου της βιβλίου.

«Πλαστική κούκλα για αναπαραγωγή», αποκάλεσε τη Μίντλετον συγγραφέας | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας πως «την πρώτη φορά που τη γνώρισα μου θύμισε μανεκέν βιτρίνας. Χωρίς δηλαδή καθόλου προσωπικότητα και με νεκρά μάτια. Μια γυναίκα που ορίζεται απόλυτα από το τι ρούχα φοράει πάνω της. Είναι απελπιστικά λεπτή, χωρίς ελαττώματα ή εμμονές, χωρίς τον ''κίνδυνο'' να αναπτύξει ποτέ τον δικό της χαρακτήρα. Το μόνο θετικό που μπορώ να πω είναι ότι ήξερε να λέει ''ευχαριστώ'' και ''παρακαλώ''».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ